Debrecinke

Debrecinke su proizvedene od domačeg svinjskog mesa uz dodatak začina, duguljaste su i tanke a najbolje su za pečenje na roštilju ili tavi iako se mogu i kuhati. Svinje od kojih se prave uzgojene su na vlastitom imanju.

69,06 kn

Hrenovke

Hrenovke su proizvedene od domačeg svinjskog mesa uz dodatak začina, Uputa za uporabu: staviti u kipuću vodu i kuhati 3 min . Svinje od kojih se prave uzgojene su na vlastitom imanju.

69,06 kn

Jeger

Jeger je proizvoden od domaćeg svinjskog mesa uz dodatak začina, najbolji je za pečenje na roštilju ili tavi. Svinje od kojih se prave uzgojene su na vlastitom imanju.

33,15 kn

Kobasica za kuhanje

Kobasice za kuhanje proizvedene od domačeg svinjskog mesa uz dodatak začina a svinje od kojih se prave uzgojene su na vlastitom imanju.

69,06 kn

Međimursko meso – KARE

Svinjski kare rasoljen tj. salamuren na tradicionalan način nakon čega je sušen/dimljen a potom pečen i stavljen u slanine tj. kosanu mast, gdje odstoji minimalno 3 mjeseca do pakiranja. Svinje od kojih se proizvodi rade, uzgojene su na vlastitom imanju.

165,75 kn

Međimursko meso – MIJEŠANO

Međimursko miješano meso čini kombinacija proizvoda u određenom omjeru koju čine: šunka/kare/vratina, špek, kobasice i slanine koji su prerađeni svaki određenom tehnologijom proizvodnje i odstajali minimalno 3 mjeseca u slaninama tj. kosanoj masti.
Svinje od kojih se proizvod pravi uzgojene su na vlastitom imanju.

138,13 kn

Međimursko meso – ŠPEK

Svinjski špek rasoljen tj. salamuren na tradicionalan način nakon čega je sušen/dimljen a potom kuhan i stavljen u slanine tj. kosanu mast, gdje odstoji minimalno 3 mjeseca do pakiranja. Svinje od kojih se proizvodi rade, uzgojene su na vlastitom imanju.

110,50 kn

Međimursko meso – ŠUNKA

Svinjski but rasoljen tj. salamuren na tradicionalan način nakon čega je sušen/dimljen a potom pečen i stavljen u slanine tj. kosanu mast, gdje odstoji minimalno 3 mjeseca do pakiranja. Svinje od kojih se proizvodi rade, uzgojene su na vlastitom imanju.

165,75 kn

Međimursko meso – VRATINA

Svinjska vratina rasoljena tj. salamurena na tradicionalan način nakon čega je sušena/dimljena a potom pečena i stavljena u slanine tj. kosanu mast, gdje odstoji minimalno 3 mjeseca do pakiranja. Svinje od kojih se proizvodi rade,  uzgojene su na vlastitom imanju.

165,75 kn

Namaz – slanine s komadićima mesa

Svinjska tvrda leđna slanina, kuhana, usitnjena sa dodanim komadićima međimurskog mesa i soli. Svinje od kojih se proizvodi rade, uzgojene su na vlastitom imanju.

41,43 kn

Salama

Salama od domaćeg svinjskog mesa uz dodatak začina rađene po vlastitoj recepturi. Svinje od kojih se proizvodi rade,  uzgojene su na vlastitom imanju.

62,15 kn

Slanine – kosana mast

Svinjska tvrda leđna slanina, kuhana, usitnjena uz dodatak soli. Svinje od kojih se proizvodi rade,  uzgojene su na vlastitom imanju.

34,53 kn