Aronija EKO čaj

100 % prirodan čaj dobiven iz ekološki uzgojenih bobica aronije.
Hrani organizam C-vitaminom te poboljšava krvnu sliku.
Dvije žličice čaja preliti s 2 dl kipuće vode, ostaviti 5 – 10 minuta te poslužiti vruć ili ohlađen.
Korišten s dodatkom limuna i meda, izuzetno je okrepljujuć.

32,50 kn
Proizvođač: OPG Lesjak Dario

Aronija EKO prah

SASTAV: 100% prah od bobica aronije iz ekološkog uzgoja.
PRIMJENA: čajnu žličicu praha dodati u shake, jogurt, kefir, musle, čaj ili med. Može se dodati kao dodatak tijestu za kruh, kao bojilo za kolače ili tjesteninu.

32,50 kn
Proizvođač: OPG Lesjak Dario

Aronija EKO sušene bobice

SASTAV: 100% sušene bobice aronije iz ekološkog uzgoja.
PRIMJENA: mogu se samostalno konzumirati ili dodati u shake, jogurt, kefir, musle te voćne salate. Mogu se koristiti kod pečenja raznih kolača i slastica.

32,50 kn
Proizvođač: OPG Lesjak Dario

Batatić – namaz od EKO batata

Namaz od batata i jednog manjeg dijela butternut tikve, sve je iz ekološke proizvodnje, posebnost okusu daje činjenica da u proizvodnji koristimo biodinamičke pripravke. pripravci doprinose zdravlju biljke, a ujedno se time dobiva i veća energetska vrijednost hrane,namaz je rađen na našem imanju, ukuhava se batat i  butternut tikva, sa dodatkom samo 9% ekološkog šećera, te cimet i malo limunske kiseline. Posjedujemo eko znak, a namazi mikrobiloški testirani.
Namaz se može korisiti samostalno, na kruhu ili kao poslastica žlicica istog pomješati u čašu jogurta, sa palačinkama ili žlićica namaza u čaši jogurta, kao osjvežavajući napitak.

23,40 kn
Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Čaj od koprive

Čaj se proizvodi od mladih listova koprive koje se beru u proljeće, a koje sušimo u vlastitoj sušari. U sebi ima izuzetno puno vitamina i minerala: C, K vitamin, karoten (A vitamin), B – kompleksa te kalij, kalcij, željezo, fosfor, magnezij te natrij. Od vitamina najvažniji je C vitamin (najviše vitamina C ima upravo mladi list koprive, a u njemu ga se nalazi od 80 – 150 mg).

13,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Ljuti umak

Ljuti umak kombinacija je haskapa i čili papričica. Koristi se u jelima sa roštilja, paprikašima, kotlovini, gulašu, ide na pizzi, uz meso, a može i kao marinada. Ovaj umak blage je ljutine.

31,20 kn
Proizvođač: OPG Igor Hrustek

Međimurske sušene jabuke

Iznimno hrskavi čips od jabuke obogaćen C vitaminom (bez dodanog šećera). Predstavlja omiljenu grickalicu djeci kao i svima onima koji su osviješteni po pitanju zdrave i uravnotežene prehrane.

19,50 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Murska dekla, London dry gin

Murska Dekla London dry gin prvi je gin u obitelji nazvanoj prema mističnom biću iz međimurskih legendi, vili, duhu vode i boginji prirode. Poput istoimene vile, naš gin krije tajne prirode, tajni recept kojim iz bilja izvlači pravo bogatstvo.

U nastajanju ovog napitka, s iznimnom su pažnjom odabrani sastojci isključivo lokalnog porijekla iz organskog uzgoja. Najbolje od darova prirode izdvojeno je tradicionalnim procesom destilacije u bakrenim kotlovima. Rezultat je prvoklasni London dry gin iznimne aromatičnosti. U kombinaciji s tonikom, u jednom od ekskluzivnih koktela, ili u punini svojih aroma uz kockicu leda, Murska dekla gin osvaja nepca od prvog gutljaja.

U cijenu uključena i kutija

270,00 kn
Proizvođač: Blazar tech d.o.o.

Pekmez od haskapa

Pekmez može se koristiti kao namaz, ide uz sladoled, razne deserte, kolače uz umake s crvenim mesom ili vinom i mesom divljači.

31,20 kn
Proizvođač: OPG Igor Hrustek

Slatki umak

Slatki umak napravljen je za deserte, idealan preljev za palačinke, sladoled, kolače i druge slastice.

31,20 kn
Proizvođač: OPG Igor Hrustek

Superljuti umak

Superljuti umak kombinacija je haskapa i habanero čili paprika. Koristi se uz jela sa roštilja, u gulašima, kotlovini, ide uz meso i na pizzu, a može se koristiti i kao marinada. Umak je jako ljut.

35,10 kn
Proizvođač: OPG Igor Hrustek

Tikvić slatkić – namaz od EKO butternut tikve

Slatki namaz od butternuet tikve iz ekološke proizvodnje, posebnost okusu daje činjenica da u proizvodnji koristimo biodinamičke pripravke. pripravci doprinose zdravlju biljke, a ujedno se time dobiva i veća energetska vrijednost hrane,namaz je rađen na našem imanju, ukuhava se naša butternut tikva, sa dodatkom samo 9% ekološkog šećera, te cimet i malo limunske kiseline. Posjedujemo eko znak, namazi su  mikrobiloški testirani.
Namaz se može korisiti samostalno, na kruhu ili kao poslastica žlicica istog pomješati u čašu jogurta, sa palačinkama ili žlićica namaza u čaši jogurta, kao osjvežavajući napitak.

23,40 kn
Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena