Čaj od koprive

Čaj se proizvodi od mladih listova koprive koje se beru u proljeće, a koje sušimo u vlastitoj sušari. U sebi ima izuzetno puno vitamina i minerala: C, K vitamin, karoten (A vitamin), B – kompleksa, kalij, kalcij, željezo, fosfor, magnezij i natrij. Od vitamina najvažniji je C vitamin (najviše vitamina C ima upravo mladi list koprive, a u njemu ga se nalazi od 80 – 150 mg).

13,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Domaći ajvar

32,50 kn
Proizvođač: OPG Čekunec

Ljuti umak

Ljuti umak kombinacija je haskapa i čili papričica. Koristi se u jelima sa roštilja, paprikašima, kotlovini, gulašu, ide na pizzi, uz meso, a može i kao marinada. Ovaj umak blage je ljutine.

37,00 kn
Proizvođač: OPG Igor Hrustek

Međimurske sušene jabuke

Iznimno hrskavi čips od jabuke obogaćen C vitaminom (bez dodanog šećera). Predstavlja omiljenu grickalicu djeci kao i svima onima koji su osviješteni po pitanju zdrave i uravnotežene prehrane.

20,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Murska dekla, London dry gin

Murska Dekla London dry gin prvi je gin u obitelji nazvanoj prema mističnom biću iz međimurskih legendi, vili, duhu vode i boginji prirode. Poput istoimene vile, naš gin krije tajne prirode, tajni recept kojim iz bilja izvlači pravo bogatstvo.

U nastajanju ovog napitka, s iznimnom su pažnjom odabrani sastojci isključivo lokalnog porijekla iz organskog uzgoja. Najbolje od darova prirode izdvojeno je tradicionalnim procesom destilacije u bakrenim kotlovima. Rezultat je prvoklasni London dry gin iznimne aromatičnosti. U kombinaciji s tonikom, u jednom od ekskluzivnih koktela ili u punini svojih aroma uz kockicu leda, Murska dekla gin osvaja nepca od prvog gutljaja.

U cijenu je uključena i kutija.

80,00 kn239,00 kn
Proizvođač: Blazar tech d.o.o.

Pekmez od haskapa

Pekmez se može koristiti kao namaz, ide uz sladoled, razne deserte i kolače, uz umake s crvenim mesom ili vinom i mesom divljači.

37,00 kn
Proizvođač: OPG Igor Hrustek

Pinđur

32,50 kn
Proizvođač: OPG Čekunec

Slatki umak

Slatki umak napravljen je za deserte. Idealan je kao preljev za palačinke, sladoled, kolače i druge slastice.

37,00 kn
Proizvođač: OPG Igor Hrustek

Superljuti umak

Superljuti umak kombinacija je haskapa i habanero čili paprika. Koristi se uz jela sa roštilja, u gulašima, kotlovini, ide uz meso i na pizzu, a može se koristiti i kao marinada. Umak je jako ljut.

44,00 kn
Proizvođač: OPG Igor Hrustek