Aronija EKO matični sok

100 % matični sok dobiven hladnim prešanjem ekološki uzgojene aronije.

Matični sok sa eko certifikatom
Potpuno prirodan, bez dodatka konzervansa i šećera.
Njegova snažna antikancerogena i antioksidativna svojstva pomažu u očuvanju zdravlja i vitalnosti.
Sadrži minerale cink, željezo, bakar, kalij, kalcij, fosfor, mangan i jod.
Prepun je vitamina, od C, A i E, preko beta-karotena, pa sve do vitamina skupine B-B9.
Preporučena dnevna doza: 30 – 60 ml.

53,00 kn
Proizvođač: OPG Lesjak Dario

Bistri sok od jabuke

Proizveden tiještenjem svježih jabuka iz vlastite proizvodnje. Pasteriziran i filtriran. Karakterizira ga očuvani okus i miris svježe jabuke. Obiluje visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma. Namijenjen je ljubiteljima klasičnih sokova od jabuke koji osvajaju aromom i odlično gase žeđ. U soku NEMA dodanog šećera, vode, limunske kiseline niti bilo kakvih konzervansa, bojila i aditiva. Sastojci: jabuka (100 %), vitamin C.

10,20 kn17,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Eko sirup lavanda borovnica

Lavanda osim ljekovitih svojstava i divnog mirisa koji umiruje i opušta,ima i prekrasan delikatan okus.
Sirup razrijedite s vodom ili možete dodati u čaj.

49,00 kn
Proizvođač: OPG Lisjak Leo

Matični sok Haskap

Bogatstvo kalija,kalcija i željeza nevjerojatne boje.Matični se sok dobiva hladnim prešanjem zrelih svježih plodova.Ovaj je sok čaša zdravlja.Tradcijalno se koristi za smanjenje krvnog tlaka.Može se koristiti kao dodatak različitim slasticama,odličan u kombinaciji s drugim prirodnim sokovima.

65,00 kn
Proizvođač: OPG Igor Hrustek

Međimurski sok od jabuke (mutni)

Proizveden tiještenjem svježih jabuka iz vlastite proizvodnje. Pasteriziran i nefiltriran (s talogom). Karakterizira ga očuvani okus i miris svježe jabuke. Obiluje visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma. Namijenjen je ljubiteljima klasičnih sokova od jabuke koji osvajaju aromom i odlično gase žeđ. U soku NEMA dodanog šećera, vode, limunske kiseline niti bilo kakvih konzervansa, bojila i aditiva. Sastojci: jabuka (100 %), vitamin C.

69,50 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Sirupić od bazge

Bazga se bere u zaštićenom području, daleko od prometnica i onečišćenja, radi se macerat od cvjeta bazge, koji se samo zagrijava sa minimalnom količinom šećera, i limunskom kiselinom do vrenja, bez dodatka konzervansa, samo se pasterizira.Uživajte u osježavajućim okusima koji Vas vraćaju u djetinstvo kad ste uživali u bakinim okusima prefinog soka. Svi sirupi su mikrobiološki testirani, nudimo vam pakiranja od 1l, ili 0,5 l. Uživajte u bajkovitim okusima Međimurja.

32,30 kn39,40 kn
Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Sirupić od koprive

Prefini sirup od kopriva koje su ubrane sa posebnom pažnjom, vodeći kod toga brigu da su iz područja koje je udaljeno od prometnica i bilo kakvog izvora onečišćenja, u malim šumicama. Radi se macerat od koprive koji se samo zagrijava sa šećerom i limunskom kiselinom do vrenja, bez dodatka konzervansa, samo se pasterizira. Uživajte u osježavajućim okusima koji Vas vraćaju u djetinstvo kad ste uživali u bakinim okusima prefinog soka. Sirupe nudimo u pakiranju od 1l ili od 0,5 l. Uživajte u bajkovitim okusima Međimurja.

32,30 kn39,40 kn
Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Sok od jabuke i aronije

11,90 kn24,50 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Sok od grožđa

Narudžba moguća pojedinačno i u kutijama od 6 i 12 boca. Dostupnost: cijele godine.
Proizveden tiještenjem grožđa iz vlastite proizvodnje. Pasteriziran i nefiltriran. Ovaj sok može se pohvaliti zavidno očuvanim okusom i mirisom grožđa. Bogat je vitaminima A, B i C. Omiljen je među sportašima zbog visokog udjela grožđanog šećera koji izvanredno brzo ulazi u krvotok te umanjuje fizički i psihički napor. U soku NEMA dodanog šećera, vode, limunske kiseline niti bilo kakvih konzervansa, bojila i aditiva. Sastojci: grožđe (100 %), vitamin C.

11,00 kn24,50 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Sok od jabuka i mandarina

Proizveden tiještenjem svježih jabuka iz vlastite proizvodnje i svježe mandarine s područja Neretvanske doline. Pasteriziran i nefiltriran (s talogom). Karakterizira ga očuvani okus i miris svježe jabuke i mandarine. Obiluje visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma. Namijenjen je ljubiteljima klasičnih sokova od jabuke koji osvajaju aromom i odlično gase žeđ. U soku NEMA dodanog šećera, vode, limunske kiseline niti bilo kakvih konzervansa, bojila i aditiva. Sastojci: jabuka (80 %) i mandarina (20 %), vitamin C.

11,90 kn24,50 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana