Cabernet Sauvignon (suho, 2018.)

Snažno vino blage rubin boje s osjetnom aromatikom crnog ribiza i primjesama zelene paprike. U okusu je prisutna fina taninska podloga. Zaobljeno i harmonično vino, lijep prezentant cabernet sauvignona sjevernih krajeva.

Chardonnay, polusuho

Mogućnost pojedinačne narudžbe (po komadu) i u kutijama od 6 butelja. Dostupnost cijele godine.

40,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Chardonnay, suho

Mogućnost pojedinačne narudžbe (po komadu) i u kutijama od 6 butelja. Dostupnost cijele godine.
CHARDONNAY, kvalitetno bijelo vino, suho, 0,75 lit.  Svježi i pitki Chardonnay berbe 2016. Za istinske zaljubljenike u ovu sortu francuskog šarma. Sljubljuje se sa sirevima, mesom ali i ribom.

40,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Graševina

Okus: suho
Sortiment: 100% Graševina
Količina: 0,75 L

Jedna svježa i vrlo atraktivna Graševina, bogate voćne arome obogaćene svježim cvjetnim notama daju ovom vinu značajno mjesto na domaćoj vinskoj sceni. Vino je snažnog tijela, u ustima dugotrajno i vrlo harmonično, dobro zaokruženih svih aromatskih i okusnih elemenata koji ovom vinu daju izrazitu pitkost.

50,00 kn
Proizvođač: OPG Nenad Preiner

Graševina

Mogućnost pojedinačne narudžbe (po komadu) i u kutijama od 6 butelja. Dostupnost cijele godine.
GRAŠEVINA, kvalitetno bijelo vino, suho, 0,75 lit.
Na međimurskim brežuljcima na krajnjem sjeveru Hrvatske, pronašla je svoje mjesto. Za neke Welsch rizling, za neke Rizling Italico, za neke Laški Rizling, sve je to Hrvatska Graševina. Vino zelenkasto žutih tonova, svježe, lagano, voćnih aroma od kojih prevladava jabuka. Idealno se sljubljuje s tradicionalnom kuhinjom Međimurja ali i drugim kompleksnijim jelima internacionalnog karaktera.

40,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Graševina (izborna berba prosušenih bobica, 2011.)

Vino proizvedeno od prosušenih bobica čiji mošt sadrži najmanje 154° Oechsla. Ovo vino dobiveno je vrlo zahtjevnom berbom koja se prosječno ostvaruje jedanput u deset godina zbog klimatskih prilika. Boja vina izborne berbe prosušenih bobica je zlatnožuta do jantarna, a u okusu dominira obilje neprovrelog šećera i miris plemenite plijesni.

200,00 kn

Graševina (suho, 2019.)

Vino zelenkasto-žute boje, izražene sortne svježine i specifičnog okusa s gorkastim završetkom. Vino srednjeg sadržaja alkohola, nekoliko grama neprovrelog šećera i ugodnih kiselina. Sorta je najzastupljenija bijela sorta u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Mlado (suho, 2019.)

Na svim osjetilnim levelima mladi silvanac zeleni je razigrano, mladenački prpošno, lagano, ekstra pitko, mirisno te naglašeno svježe vino. Daje izdašnu svježinu bogate arome na zelenu jabuku i limetu.

Muškat žuti

Količina: 0,75L
Okus: suho
Sortiment: 100% Muškat žuti

Vino je vrlo nježne muškatne arome iza koje se krije ujedno svježe i slatkasto vino, dobro harmoniziranih svih sastojaka, vrlo pogodno za vinsku populaciju koja voli slatkasti štih vina. Najpogodnije je ovakvo vino piti uz deserte koji ne smiju biti slađi od vina, tada je doživljaj užitka zajamčen.

50,00 kn
Proizvođač: OPG Nenad Preiner

Muškat žuti (poluslatko, 2019.)

Pakiranje od 6 do 12 boca. Moguća prodaja i pojedinačnih boca.

Vino lijepog i zavodljivog mirisa slatkastih cvjetnih aroma pomiješanih s primjesama zrelog muškatnog grožđa. Okus je prvenstveno slatkast, ali zbog skladne harmonije sladora i kiselina ovo je vino iznimne svježine, pitkosti i bogatog retrookusa.

35,00 kn

Pinot crni

Količina: 0,75L

Opis
Svjetlucavo rubinaste boje s mirisom na suho voće ( maline s primjesama ribiza i kupine), Šumskog voća nešto manjeg alkohola. Ima lijepo razvijenu aromu koja dolazi do izražaja starenjem.Okus ovog vina je izrazito dobari užitan, u ustima s primjetnom taninskom strukturom. Voće i ovdje dominira te sukiseline krasno uravnotežene.

Karakteristike
svježe, izrazito vočno na miris i okus uz primjetne tanine

Sljubljivanje
Crni pinot moguće je konzumirati uz sva jela koja se poslužuju sa crvenim mesom (svinjetina, teletina i divljač) sa raznim dodacima kao što je pečeni krumpir ili hajdinska kaša. Može se kombinirati i sa plavom ribom na žaru i šparogama.

Serviranje
14-16°C

60,00 kn
Proizvođač: OPG Nenad Preiner

Pjenušac Evelin (brut, 2018.)

Rose Evelin je pjenušac iznimne aromatike, profinjenosti te bogatog i dugotrajnog perlanja. Stvoren je tradicionalnom metodom od sorata cabernet sauvignon i dornfelder. Bojom podsjeća na meso tek dozrelih trešanja, a okusom na šumske jagode i zrelo crno bobičasto voće. Elegantan pjenušac za otmjenije prigode posvećen opernoj divi Evelin Novak.