Cabernet Sauvignon

Suho. Snažno vino blage rubin boje s osjetnom aromatikom crnog ribiza i primjesama zelene paprike. U okusu je prisutna fina taninska podloga. Zaobljeno i harmonično vino, lijep prezentant Cabernet Sauvignona sjevernih krajeva.

63,00 kn

Evelin, rose pjenušac brut

Rose Evelin je pjenušac iznimne aromatike, profinjenosti te bogatog i dugotrajnog perlanja. Stvoren je tradicionalnom metodom od sorata Cabernet Sauvignon i Dornfelder. Bojom podsjeća na meso tek dozrelih trešanja, a okusom na šumske jagode i zrelo crno bobičasto voće. Elegantan pjenušac za otmjenije prigode posvećen opernoj divi Evelin Novak.

90,00 kn

Graševina

Okus: suho
Sortiment: 100% Graševina

Jedna svježa i vrlo atraktivna Graševina. Bogate voćne arome obogaćene svježim cvjetnim notama daju ovom vinu značajno mjesto na domaćoj vinskoj sceni. Vino je snažnog tijela, u ustima dugotrajno i vrlo harmonično, dobro zaokruženih svih aromatskih i okusnih elemenata koji vinu daju izrazitu pitkost.

56,00 kn
Proizvođač: OPG Nenad Preiner

Martinovo ruho

Cuvee Martinovo ruho je kupaža tri vrste vina; Graševine, Chardonnay-a i Sauvignona. U kupaži prevladava sorta Chardonnay. Lagano, voćno i svježe vino idealno uz mesna jela, ali i ribu.

25,20 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Muškat žuti

Okus: suho
Sortiment: 100% Muškat žuti
Vino je vrlo nježne muškatne arome iza koje se krije  svježe i slatkasto vino, dobro harmoniziranih svih sastojaka, vrlo pogodno za vinsku populaciju koja voli slatkasti štih vina. Najpogodnije je ovakvo vino piti uz deserte koji ne smiju biti slađi od vina, tada je doživljaj užitka zajamčen.

56,00 kn
Proizvođač: OPG Nenad Preiner

Muškat žuti

Poluslatko. Vino lijepog i zavodljivog mirisa slatkastih cvjetnih aroma pomiješanih s primjesama zrelog muškatnog grožđa. Okus je prvenstveno slatkast, ali zbog skladne harmonije sladora i kiselina ovo je vino iznimne svježine, pitkosti i bogatog retrookusa.

56,00 kn

Pjenušac Toni

117,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Pušipel

Suho. Izvrsno ugođeno vino s dominacijom herbalnih nota, popraćeno citrusima, mineralnošću i blagom voćnošću. Okusno je zrelo, ali laganijeg karaktera. Pušipel je iznimno pitko i nježno kiselkasto vino s finim osjetom ekstrakta.

56,00 kn

Pušipel

Lagano i živahno vino. Lijepe i bistre žućkasto zelenkaste boje. Mirisom prevladavaju herbalne note poput suhog sijena i cvjetnih primjese. Okusom je pun i zaokružen, a da je pritom alkohol ostao blag. Kiseline su živahne, osvježavajućeg karaktera, što mu daje atraktivni kiselkasti efekt. Izrazito je voćnog karaktera. Karakteristike pitko, svježe i lagano Sljubljivanje svježe ljetno vino uz ribu, bijela mesa, rižota, janjetinu ili u kombinaciji sa međimurskim autohtonim mesom s tiblice i svježim sirom sa vrhnjem. Serviranje 10-12°C

56,00 kn
Proizvođač: OPG Nenad Preiner

Sauvignon

Okus: suho
Sortiment: 100% Sauvignon
Tipični predstavnik međimurske elite među Sauvignonima. U mirisu dominantna bazga s prilično jasnim utjecajem herbalnih nota, punog tijela koje ostavlja snažan doživljaj nakon ispijanja čaše. Savršeni spoj intenzivnog prepoznatljivog međimurskog Sauvignona i vina za zadovoljavanje potreba svakog vinskog znalca.

56,00 kn
Proizvođač: OPG Nenad Preiner

Sauvignon

Suho. Sauvignon je prestižna perjanica vinarije. Mirisom prevladavaju arome bazge, herbalne i pikantne note trave, koprive i jedva čujni tragovi lista rajčice. Okus je nježno pikantan popraćen finim balansom kiselina koje daju izuzetno elegantnu svježinu i postojanost okusa.

56,00 kn

Silvanac zeleni

Suho. Vino naglašeno nježne voćnosti. Dominantni miris svježine kreiraju arome zelene jabuke, limete i herbalne note u tragovima. Blago naglašene kiseline djeluju osvježavajuće i živo, potenciraju pitkost i finoću. Neodoljivo svježe i lagano.

56,00 kn