Međimurska medica

17,00 kn143,00 kn

*Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Proizvođač: OPG Petković Nada
Težina N/A
Prodajna količina

200 ml, 50 ml, 500 ml, 700 ml, 100 ml

Opis:

Med je prirodan proizvod pčela koji sadrži bezbroj vrijednih tvari potrebnih ljudskom organizmu za rast i održavanje imuniteta. Sadrži sve vrste šećera (glukoza, fruktoza) , mineralne tvari, bjelančevine, vitamine, organske kiseline, pelud i prirodne boje, te stoga prirodni med predstavlja najcjelovitiji obrok za ljudski organizam.

Zato su ljudi od davnina dodavanjem pojedinih aromatskih biljaka u med, pokušavali med pretvoriti u ugodan napitak u obliku likera. Okus je naravno ovisio o odabiru same vrste meda, te dodanih aromatskih trava, kao i same osnove mednog likera.

Za osnovu naše ”Međimurske medice” koristimo međimurski bagremov med i našu rakiju ”Međimursku viljamovku” te slobodno možemo reći da time radimo jedinstvenu medicu u svijetu – spajanjem engleske kruške ”Williams” i međimurskog bagremovog meda.

Međimurska Medica – prirodni voćni liker od rakije viljamovke i bagremovog meda, zlatno žute boje, jačina 24%.


Pakiranje proizvoda:
Očisti

Povezani proizvodi