Blazar tech d.o.o.

Proizvodi Blazar tech d.o.o. u kratkom opskrbnom lancu:
• Murska Dekla, London dry gin

Blazar destilerija osnovana je u međimurskom mjestu Prekopa 2019. godine. Kao plod entuzijazma, znatiželje i upornosti trojice prijatelja, krajem 2019. na tržište izlazi Murska Dekla London dry gin, izvanredan gin na mladoj hrvatskoj craft sceni. Proizvodi se ručno, tradicionalnim procesom destilacije u malim serijama, tako da je posebna pažnja posvećena svakoj proizvedenoj boci.
Uz potpuno povjerenje tradicionalnom načinu proizvodnje žestokih alkoholnih pića, važno načelo kojim se vodimo jest korištenje sastojaka lokalnog podrijetla. Pri destilaciji koristimo isključivo domaće i bilje iz organskog uzgoja. Uz pomno odabranu mješavinu sastojaka i jedinstveni recept. Pića koja proizvodimo odlikuju se puninom okusa i prvoklasnom kvalitetom.


OIB
51715327891
ADRESA
Šenkovec, M. Tita 54.
KATEGORIJE
DRUŠTVENE MREŽE

Proizvodi

Murska dekla, London dry gin

Murska Dekla London dry gin prvi je gin u obitelji nazvanoj prema mističnom biću iz međimurskih legendi, vili, duhu vode i boginji prirode. Poput istoimene vile, naš gin krije tajne prirode, tajni recept kojim iz bilja izvlači pravo bogatstvo.

U nastajanju ovog napitka, s iznimnom su pažnjom odabrani sastojci isključivo lokalnog porijekla iz organskog uzgoja. Najbolje od darova prirode izdvojeno je tradicionalnim procesom destilacije u bakrenim kotlovima. Rezultat je prvoklasni London dry gin iznimne aromatičnosti. U kombinaciji s tonikom, u jednom od ekskluzivnih koktela ili u punini svojih aroma uz kockicu leda, Murska dekla gin osvaja nepca od prvog gutljaja.

U cijenu je uključena i kutija.

83,00 kn250,00 kn
Proizvođač: Blazar tech d.o.o.

Kontaktirajte nas