Holera d.o.o.

Proizvodi OPG Holera u kratkom opskrbnom lanacu:
• bučino ulje 100%
• pržene bučine koštice
• različito sezonsko povrće

Prije nekoliko godina mladi bračni par iz Goričana otvorio je obrt pod nazivom HOLERA d.o.o. U okruženju njihove kuće može se pronaći cijela zelena tržnica. U dugim plastenicima razvila se proizvodnja različitog sezonskog povrća, od paprike, krastavaca, češnjaka, rajčice, salate pa do kupusa (svježeg i za kiseljenje). Sve su ovo proizvodi koji se mogu pronaći kod Davora i Marine Novak. Iako imaju razno povrće ono im nije primarni proizvod. U Međimurju su vjerojatno jedni od najpoznatijih proizvođača crnog bučinog ulja, a bundeve proizvode na površini od približno 10 ha. Zbog velike potražnje svih njihovih proizvoda kao i zbog širenja same proizvodnje, njihovo ulje dostupno je tijekom cijele godine, a sezonsko povrće samo u određenim periodima u godini. Također, kao i mnogi drugi proizvođači, redovito izlažu svoje proizvode na sajmovima. Sa sigurnošću se može reći kako je njihovo ulje idealan poklon, a posebice kada je u kombinaciji s prženim bučinim sjemenkama. Tako se kod njih mogu naći 4 tipa poklon paketa koji se razlikuju po veličini pakiranja ulja i prženih koštica, a sigurni smo kako bi svatko bio zadovoljan s bilo kojim paketom. Nedavno su osvojili i priznanje za nerafinirano bučino ulje.


OIB
81740300766
MOBITEL
095/873 6094
DRUŠTVENE MREŽE

Proizvodi

Bučino brašno

Brašno bučinih koštica ima više proteina od običnog brašna te je bogat izvor esencijalnih aminokiselina, vlakana, vitamina E i minerala kao što su željezo, cink, magnezij, fosfor i bakar.

14,00 kn
Proizvođač: Holera d.o.o.

Bučino ulje

Zbog svojih izuzetnih nutritivnih svojstava buča je pravi eliksir zdravlja.

64,20 kn170,00 kn
Proizvođač: Holera d.o.o.

Pržene koštice

Dosta ti je raznoraznih čipseva i ostalih grickalica koji su nezdravi i debljaju?! Imamo odlično rješenje! U našoj ponudi možeš pronaći grickalicu punu zdravih vitamina i proteina (30%), obilje magnezija, cinka, fosfora, željeza te ulja (42-50%).

12,30 kn31,50 kn
Proizvođač: Holera d.o.o.

Kontaktirajte nas