OPG Vjeran Dolenčić

Proizvodi OPG Vjeran Dolenčić u kratkom opskrbnom lancu:
• Džem od šipka
• Tayberry džem
• Džem od kupine

Naš mali OPG bavi se prvenstveno uzgojem bobičastog voća te preradom istog. Imamo više sorti malina kojima pokušavamo pokriti sezonu svježih plodova od lipnja do kasne jeseni tj. do prvih jačih mrazeva, Tayberry (križanac kupine i maline) koji su dostupni u lipnju svake sezone, kupine sorte Navaho, crne maline sorte Black jewell, goji bobice, divlji šipak i drugo.
Nasad malina, divljeg šipka i goji bobica nalazi se u Železnoj gori u predivnom brežuljkastom dijelu Gornjeg Međimurja. Posjedujemo i jedan manji nasad kupina sorte Navaho u Macincu te još neke sorte voća u manjim količinama (višnja, jabuka, smokva, kesten). Od prerađevina proizvodimo džemove, sirupe i još mnogo toga. Naravno, uz sve navedeno nudimo i svježe plodove u sezoni te manje količine sadnica kada imamo viška.
Trudimo se svojim kupcima pružiti najbolju kvalitetu te smo na raspolaganju za informacije, savjete i preporuke. Upoznajte nas kroz asortiman naših zdravih i finih proizvoda!


OIB
78744480844
TELEFON
0989261086
MOBITEL
0989029587
DRUŠTVENE MREŽE

Proizvodi

Džem od kupina

Domaći džem od kupina sorte Navaho koja se odlikuje izrazito slatkim plodovima te mogućnošću uzgoja kao stablašica. Zbog vrlo slatkih plodova samih kupina u džem se dodaje izrazito mala količina šečera pa je kao takav izrazito zdrav za širok spektar korisnika.

16,50 kn
Proizvođač: OPG Vjeran Dolenčić

Džem od Tayberrya

Domaći džem od bobičastog voća Tayberry (križanac kupine i maline) koji objedinjenjuje sve najbolje od kupina i malina zajedno. Bogat je antioksidansima i vitaminima te je posebnog specifičnog okusa.

30,00 kn
Proizvođač: OPG Vjeran Dolenčić

Kontaktirajte nas