OPG Hažić

Proizvodi OPG Hažić koji ulaze u kratki opskrbni lanac:
• svježe jabuke sorata idared, zlatni delišes, jonagold i granny smith
• međimurski sok od jabuke- bistri (0,33 lit, 1 lit)
• međimurski sok od jabuke- mutni (0,33 lit, 1 lit, 5 litara u bag in box ambalaži)
• međimurski sok od grožđa (1 lit)
• međimurske sušene jabuke (100 g)
• čaj od cvjetova bazge (30 g)
• čaj od koprive (30 g)
• vino u buteljama: Graševina, suho 2015., Sauvignon bijeli, suho 2017., Chardonnay, polusuho 2015., Chardonnay, suho 2016., Traminac mirisavi, poluslatko 2015. i Traminac mirisavi, suho 2016.

Priča obitelji Hažić počinje prije više od 30 godina kada su supružnici Biserka i Radenko Hažić odlučili zasaditi prvu voćku. S obzirom na predivne prirodne uvjete i okruženje u kojem su živjeli, nije trebalo dugo da posade i prvu lozu. Od tada, polako, ali sigurno, uspjeli su na svom gospodarstvu stvoriti mjesto dobrih osjećaja na koje često naiđu zalutali turisti u potrazi za dobrim i još neistraženim doživljajima. Na gospodarstvu, uz Biserku i Radenka, rade i njihove kćeri Tatjana i Valentina. Uz proizvodnju jabuka i vina, bave se i preradom jabuka u sokove, jabučni ocat i sušene jabuke u vlastitim prerađivačkim pogonima, proizvodnjom čajeva te pružanjem turističko-ugostiteljskih usluga u Vinskoj kući gdje ugošćuju najavljene grupe i individualne goste. Uz prodaju na kućnom pragu, svoje proizvode dostavljaju na lokalnom području na kućni prag naručitelja te se bave i internetskom prodajom svojih proizvoda. OPG Hažić nalazi se u Jurovčaku, u blizini Toplica Sveti Martin, a u svom Međimurju, pa i šire, poznati su po kvaliteti svih svojih proizvoda i usluga.


OIB
13387708743
ADRESA
Jurovčak 72, Jurovčak, Hrvatska
TELEFON
040/868 325
MOBITEL
099/219 9411
DRUŠTVENE MREŽE

Proizvodi

Bistri sok od jabuke

Proizveden tiještenjem svježih jabuka iz vlastite proizvodnje. Pasteriziran i filtriran. Karakterizira ga očuvani okus i miris svježe jabuke. Obiluje visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma. Namijenjen je ljubiteljima klasičnih sokova od jabuke koji osvajaju aromom i odlično gase žeđ. U soku NEMA dodanog šećera, vode, limunske kiseline niti bilo kakvih konzervansa, bojila i aditiva. Sastojci: jabuka (100 %), vitamin C.

7,38 kn12,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Čaj od cvjetova bazge

Mogućnost pojedinačne narudžbe (po komadu). Dostupnost cijele godine.
Cvjetovi se beru krajem svibnja, samo po sunčanom i suhom vremenu. Sušimo ih u vlastitoj sušari. Čaj karakterizira jako izražena aroma i okus, a može se koristiti za brojne zdravstvene tegobe, posebice kod prehlada ili viroza.

10,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Čaj od koprive

Mogućnost pojedinačne narudžbe (po komadu). Dostupnost cijele godine.
Čaj se proizvodi od mladih listova koprive koje se beru u proljeće, a koje sušimo u vlastitoj sušari. U sebi ima izuzetno puno vitamina i minerala: C, K vitamin, karoten (A vitamin), B – kompleksa te kalij, kalcij, željezo, fosfor, magnezij te natrij. Od vitamina najvažniji je C vitamin (najviše vitamina C ima upravo mladi list koprive, a u njemu ga se nalazi od 80 – 150 mg).

10,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Chardonnay, polusuho

Mogućnost pojedinačne narudžbe (po komadu) i u kutijama od 6 butelja. Dostupnost cijele godine.

40,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Chardonnay, suho

Mogućnost pojedinačne narudžbe (po komadu) i u kutijama od 6 butelja. Dostupnost cijele godine.
CHARDONNAY, kvalitetno bijelo vino, suho, 0,75 lit.  Svježi i pitki Chardonnay berbe 2016. Za istinske zaljubljenike u ovu sortu francuskog šarma. Sljubljuje se sa sirevima, mesom ali i ribom.

40,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Graševina

Mogućnost pojedinačne narudžbe (po komadu) i u kutijama od 6 butelja. Dostupnost cijele godine.
GRAŠEVINA, kvalitetno bijelo vino, suho, 0,75 lit.
Na međimurskim brežuljcima na krajnjem sjeveru Hrvatske, pronašla je svoje mjesto. Za neke Welsch rizling, za neke Rizling Italico, za neke Laški Rizling, sve je to Hrvatska Graševina. Vino zelenkasto žutih tonova, svježe, lagano, voćnih aroma od kojih prevladava jabuka. Idealno se sljubljuje s tradicionalnom kuhinjom Međimurja ali i drugim kompleksnijim jelima internacionalnog karaktera.

40,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Međimurske sušene jabuke

Mogućnost pojedinačne narudžbe. Dostupnost cijele godine.
Iznimno hrskavi čips od jabuke obogaćen C vitaminom (bez dodanog šećera). Predstavlja omiljenu grickalicu djeci kao i svima onima koji su osviješteni po pitanju zdrave i uravnotežene prehrane.

15,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Međimurski sok od jabuke (mutni)

Proizveden tiještenjem svježih jabuka iz vlastite proizvodnje. Pasteriziran i nefiltriran (s talogom). Karakterizira ga očuvani okus i miris svježe jabuke. Obiluje visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma. Namijenjen je ljubiteljima klasičnih sokova od jabuke koji osvajaju aromom i odlično gase žeđ. U soku NEMA dodanog šećera, vode, limunske kiseline niti bilo kakvih konzervansa, bojila i aditiva. Sastojci: jabuka (100 %), vitamin C.

7,38 kn50,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Sauvignon

Mogućnost pojedinačne narudžbe (po komadu) i u kutijama od 6 butelja. Dostupnost cijele godine.
SAUVIGNON BLANC, kvalitetno bijelo vino, suho, 0,75 lit Samo ime govori puno o ovom vinu; „sauvage“, što znači divlji. Vino prekrasnih cvjetnih i voćnih aroma, laganih herbalnih tonova, mineralno, puno okusa i aroma. Zbog svih karakteristika upravo se odlično sljubljuje s nešto egzotičnijom kuhinjom, kao što je kineska ili indijska.

45,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Sok od grožđa

Narudžba moguća pojedinačno i u kutijama od 6 i 12 boca. Dostupnost: cijele godine.
Proizveden tiještenjem grožđa iz vlastite proizvodnje. Pasteriziran i nefiltriran. Ovaj sok može se pohvaliti zavidno očuvanim okusom i mirisom grožđa. Bogat je vitaminima A, B i C. Omiljen je među sportašima zbog visokog udjela grožđanog šećera koji izvanredno brzo ulazi u krvotok te umanjuje fizički i psihički napor. U soku NEMA dodanog šećera, vode, limunske kiseline niti bilo kakvih konzervansa, bojila i aditiva. Sastojci: grožđe (100 %), vitamin C.

18,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Svježe jabuke (idared, zlatni delišes, jonagold, granny smith)

Mogućnost narudžbe u drvenim sanducima od 15 kg po pojedinoj sorti (ili miješanog sortimenta). Dostupnost: od rujna do svibnja.
Jabuke su iz vlastite proizvodnje uzgojene po principima usmjerene, odnosno integrirane zaštite te uskladištene u vlastitoj hladnjači bez bilo kakvog tretiranja protiv skladišnih bolesti.

75,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Traminac mirisavi, poluslatko

Mogućnost pojedinačne narudžbe (po komadu) i u kutijama od 6 butelja. Dostupnost cijele godine.
TRAMINAC MIRISAVI, kvalitetno bijelo vino, poluslatko, 0,75 lit Za ovo vino ne postoji riječ u engleskom jeziku već ga svi zovu Gewürtztraminer (Gewürtz – začin). Svojom aromom i okusom izaziva prave ovacije. Miris ruže, voća, mineralnost u okusu, harmoničnost i čisti sklad. Sljubite ga paštetom od guščje jetre ili jednostavno kombinirajte uz jela azijske kuhinje. Uz ovaj ostatak šećera fino paše uz Međimursku gibanicu, suhe kiflice ili sušenu jabuku (čips).

50,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić

Kontaktirajte nas