OPG Hažić Tatjana

Proizvodi OPG Hažić u kratkom opskrbnom lancu:
• svježe jabuke sorata idared, zlatni delišes, jonagold i granny smith
• međimurski sok od jabuke – bistri i mutni
• međimurski sok od grožđa
• sok jabuka i mandarina
• međimurske sušene jabuke
• čaj od cvjetova bazge
• čaj od koprive
• vino : Graševina, Sauvignon bijeli, Chardonnay, Chardonnay, Traminac mirisavi, Martinovo ruho

Priča obitelji Hažić počinje prije više od 30 godina kada su supružnici Biserka i Radenko Hažić odlučili zasaditi prvu voćku. S obzirom na predivne prirodne uvjete i okruženje u kojem su živjeli, nije trebalo dugo da posade i prvu lozu. Od tada, polako, ali sigurno, uspjeli su na svom gospodarstvu stvoriti mjesto dobrih osjećaja na koje često naiđu zalutali turisti u potrazi za dobrim i još neistraženim doživljajima. Na gospodarstvu, uz Biserku i Radenka, rade i njihove kćeri Tatjana i Valentina. Uz proizvodnju jabuka i vina, bave se i preradom jabuka u sokove, jabučni ocat i sušene jabuke u vlastitim prerađivačkim pogonima, proizvodnjom čajeva te pružanjem turističko-ugostiteljskih usluga u Vinskoj kući gdje ugošćuju najavljene grupe i individualne goste. Uz prodaju na kućnom pragu, svoje proizvode dostavljaju na lokalnom području na kućni prag naručitelja te se bave i internetskom prodajom svojih proizvoda. OPG Hažić nalazi se u Jurovčaku, u blizini Toplica Sveti Martin, a u svom Međimurju, pa i šire, poznati su po kvaliteti svih svojih proizvoda i usluga.


OIB
13387708743
ADRESA
Jurovčak 72, Jurovčak, Hrvatska
TELEFON
040/868 325
MOBITEL
099/219 9411
DRUŠTVENE MREŽE

Proizvodi

Bistri sok od jabuke

Proizveden tiještenjem svježih jabuka iz vlastite proizvodnje. Pasteriziran i filtriran. Karakterizira ga očuvani okus i miris svježe jabuke. Obiluje visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma. Namijenjen je ljubiteljima klasičnih sokova od jabuke koji osvajaju aromom i odlično gase žeđ. U soku NEMA dodanog šećera, vode, limunske kiseline niti bilo kakvih konzervansa, bojila i aditiva. Sastojci: jabuka (100 %), vitamin C.

10,20 kn17,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Čaj od cvjetova bazge

Cvjetovi se beru krajem svibnja, samo po sunčanom i suhom vremenu. Sušimo ih u vlastitoj sušari. Čaj karakterizira jako izražena aroma i okus, a može se koristiti za brojne zdravstvene tegobe, posebice kod prehlada ili viroza.

13,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Čaj od koprive

Čaj se proizvodi od mladih listova koprive koje se beru u proljeće, a koje sušimo u vlastitoj sušari. U sebi ima izuzetno puno vitamina i minerala: C, K vitamin, karoten (A vitamin), B – kompleksa, kalij, kalcij, željezo, fosfor, magnezij i natrij. Od vitamina najvažniji je C vitamin (najviše vitamina C ima upravo mladi list koprive, a u njemu ga se nalazi od 80 – 150 mg).

13,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Jabučni ocat

15,20 kn17,65 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Martinovo ruho

Cuvee Martinovo ruho je kupaža tri vrste vina; Graševine, Chardonnay-a i Sauvignona. U kupaži prevladava sorta Chardonnay. Lagano, voćno i svježe vino idealno uz mesna jela, ali i ribu.

25,20 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Međimurske sušene jabuke

Iznimno hrskavi čips od jabuke obogaćen C vitaminom (bez dodanog šećera). Predstavlja omiljenu grickalicu djeci kao i svima onima koji su osviješteni po pitanju zdrave i uravnotežene prehrane.

22,70 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Međimurski sok od jabuke (mutni)

Proizveden tiještenjem svježih jabuka iz vlastite proizvodnje. Pasteriziran i nefiltriran (s talogom). Karakterizira ga očuvani okus i miris svježe jabuke. Obiluje visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma. Namijenjen je ljubiteljima klasičnih sokova od jabuke koji osvajaju aromom i odlično gase žeđ. U soku NEMA dodanog šećera, vode, limunske kiseline niti bilo kakvih konzervansa, bojila i aditiva. Sastojci: jabuka (100 %), vitamin C.

69,50 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Pjenušac Toni

117,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Sok od jabuke i aronije

11,90 kn24,50 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Sok od grožđa

Narudžba moguća pojedinačno i u kutijama od 6 i 12 boca. Dostupnost: cijele godine.
Proizveden tiještenjem grožđa iz vlastite proizvodnje. Pasteriziran i nefiltriran. Ovaj sok može se pohvaliti zavidno očuvanim okusom i mirisom grožđa. Bogat je vitaminima A, B i C. Omiljen je među sportašima zbog visokog udjela grožđanog šećera koji izvanredno brzo ulazi u krvotok te umanjuje fizički i psihički napor. U soku NEMA dodanog šećera, vode, limunske kiseline niti bilo kakvih konzervansa, bojila i aditiva. Sastojci: grožđe (100 %), vitamin C.

11,00 kn24,50 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Sok od jabuka i mandarina

Proizveden tiještenjem svježih jabuka iz vlastite proizvodnje i svježe mandarine s područja Neretvanske doline. Pasteriziran i nefiltriran (s talogom). Karakterizira ga očuvani okus i miris svježe jabuke i mandarine. Obiluje visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma. Namijenjen je ljubiteljima klasičnih sokova od jabuke koji osvajaju aromom i odlično gase žeđ. U soku NEMA dodanog šećera, vode, limunske kiseline niti bilo kakvih konzervansa, bojila i aditiva. Sastojci: jabuka (80 %) i mandarina (20 %), vitamin C.

11,90 kn24,50 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Traminac mirisavi, suho

Mogućnost pojedinačne narudžbe (po komadu) i u kutijama od 6 butelja. Dostupnost cijele godine.
TRAMINAC MIRISAVI, kvalitetno bijelo vino, suho, 0,75 lit.
Miris ruže, voća, mineralnost u okusu, harmoničnost i čisti sklad. Ovo vino kombinirajte uz jela azijske kuhinje.

62,50 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Kontaktirajte nas