OPG Hranjec Magdalena

Proizvodi OPG Hranjec u kratkom opskrbnom lancu:
• Tikvić slatkić – namaz od butternut tikve
• Batatić – namaz od eko batata
• Sirupić od koprive

OPG Hranjec Magdalena već se više od 10 godina bavi ekološkom prozvodnjom batata i butternut tikve, a na imanju radi nekoliko generacija obitelji; kćerka sa zetom te unuci koji radom na zemlji stječu radne navike povezujući se sa prirodom i zemljom. U proizvodnji koristimo biodinamičke pripravke, a posebice pripravak 500 ( dvaput godišnje kod okretanja zemlje) te pripravak 501 dajući tako biljkama veći imunitet. Koristeći biodinamičke pripravke naši proizvodi dobivaju veću energetsku vrijednost. Pokušavamo raditi  po mjesečevim sjetvenim kalendarom tako da tikvu pokušavamo obrađivati i njegovati u dane ploda, a batat se kultivira u dane korijena. Na taj način unosimo impuls snage u tu biljku. Kako bi napravili dodanu vrijednost našeg imanja u ponudi imamo i proizvode od naših  batata i butternut tikve: Batatić- namaz od EKO batata i Tikvić slatkić-namaz od EKO butternut tikve. Bogate okuse ovih namaza možete probati ako zavirite u Međimurski štacun. Kao veliki zaljubljenici u prirodu u svojoj ponudi Vam nudimo i bajkovite okuse Međimurja: Sirupić od koprive i Sirupić  od bazge. Svi naši proizvodi su mikrobiološki testirani. Osvježavajuće napitke također možete pronaći u našem Štacunu.Proizvodi

Batatić – namaz od EKO batata

Namaz od batata i jednog manjeg dijela butternut tikve. Sve je iz ekološke proizvodnje, a posebnost okusu daje činjenica da u proizvodnji koristimo biodinamičke pripravke. Pripravci doprinose zdravlju biljke, a ujedno se time dobiva i veća energetska vrijednost hrane. Namaz je rađen na našem imanju, ukuhavaju se batat i  butternut tikva sa dodatkom samo 9% ekološkog šećera, cimeta i malo limunske kiseline. Posjedujemo eko znak, a namazi su mikrobiloški testirani.
Namaz se može koristiti samostalno, na kruhu, umiješan u čašu jogurta, sa palačinkama ili kao osvježavajući napitak.

30,20 kn
Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Sirupić od bazge

Bazga se bere u zaštićenom području, daleko od prometnica i onečišćenja, radi se macerat od cvjeta bazge, koji se samo zagrijava sa minimalnom količinom šećera, i limunskom kiselinom do vrenja, bez dodatka konzervansa, samo se pasterizira.Uživajte u osježavajućim okusima koji Vas vraćaju u djetinstvo kad ste uživali u bakinim okusima prefinog soka. Svi sirupi su mikrobiološki testirani, nudimo vam pakiranja od 1l, ili 0,5 l. Uživajte u bajkovitim okusima Međimurja.

32,30 kn39,40 kn
Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Sirupić od koprive

Prefini sirup od kopriva koje su ubrane sa posebnom pažnjom, vodeći kod toga brigu da su iz područja koje je udaljeno od prometnica i bilo kakvog izvora onečišćenja, u malim šumicama. Radi se macerat od koprive koji se samo zagrijava sa šećerom i limunskom kiselinom do vrenja, bez dodatka konzervansa, samo se pasterizira. Uživajte u osježavajućim okusima koji Vas vraćaju u djetinstvo kad ste uživali u bakinim okusima prefinog soka. Sirupe nudimo u pakiranju od 1l ili od 0,5 l. Uživajte u bajkovitim okusima Međimurja.

32,30 kn39,40 kn
Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Tikvić slatkić – namaz od EKO butternut tikve

Slatki namaz od butternuet tikve iz ekološke proizvodnje. Posebnost okusu daje činjenica da u proizvodnji koristimo biodinamičke pripravke. Pripravci doprinose zdravlju biljke, a ujedno se time dobiva i veća energetska vrijednost hrane. Namaz je rađen na našem imanju, ukuhavaju se naša butternut tikva sa dodatkom samo 9% ekološkog šećera, cimeta i malo limunske kiseline. Posjedujemo eko znak, a namazi su  mikrobiloški testirani.
Namaz se može koristiti samostalno, na kruhu, umiješan u čašu jogurta, sa palačinkama ili kao osvježavajući napitak.

30,20 kn
Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Kontaktirajte nas