OPG Hranjec Magdalena

OPG Hranjec Magdalena, ekološkom prozvodnjom batata i butternut tikve se bavimo već više od 10 godina, na imanju nas radi nekoliko generacija, kćerka sa zetom te unuci koji radom na zemlji stječu radne navike povezujući se sa prirodom i zemljom. U proizvodnji koristimo biodinamičke pripravke, a posebice pripravak 500 , dvaput godišnje kod okretanja zemlje, te pripravak 501, dajući biljaka veći imunitet.Koristeći biodinamičke pripravke naši proizvodi dobivaju veću energetsku vrijednost. Pokušavamo raditi  po mjesečevim sjetvenim kalendarom,tako da tikvu pokušavamo obrađivati i njegovati u dane ploda, a batat se kultivira u dane korijena,te na taj način unosimo impuls snage u tu biljku.Kako bi napravili dodanu vrijednost našeg imanja, u ponudi imamo i proizvode od naših  batata i butternut tikve, a to su slatki namazi  od batata Batatić i namaz od butternut tikve Tikvić slatkić,sa eko certifikatom a bogate okuse ovih namaza možete probati, ako zavirite u Međimurski štacun. Pošto smo zaljbljnici prirode, u svojoj ponudi Vam nudimo i bajkovite okuse Međimurja a to su prefini sirupi od koprive i bazge  : Sirupić od koprive i Sirupić  od bazge,svi naši prozvodi su mikrobiološki testirani.Osvježavajuće napitke možete također pronaći u našem Štacunu.Proizvodi

Batatić 212ml

Namaz od batata i jednog manjeg dijela butternut tikve, sve je iz ekološke proizvodnje, posebnost okusu daje činjenica da u proizvodnji koristimo biodinamičke pripravke. pripravci doprinose zdravlju biljke, a ujedno se time dobiva i veća energetska vrijednost hrane,namaz je rađen na našem imanju, ukuhava se batat i  butternut tikva, sa dodatkom samo 9% ekološkog šećera, te cimet i malo limunske kiseline. Posjedujemo eko znak, a namazi mikrobiloški testirani.
Namaz se može korisiti samostalno, na kruhu ili kao poslastica žlicica istog pomješati u čašu jogurta, sa palačinkama ili žlićica namaza u čaši jogurta, kao osjvežavajući napitak.

Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Sirupić od bazge

Bazga se bere u zaštićenom području, daleko od prometnica i onečišćenja, radi se macerat od cvjeta bazge, koji se samo zagrijava sa minimalnom količinom šećera, i limunskom kiselinom do vrenja, bez dodatka konzervansa, samo se pasterizira.Uživajte u osježavajućim okusima koji Vas vraćaju u djetinstvo kad ste uživali u bakinim okusima prefinog soka. Svi sirupi su mikrobiološki testirani, nudimo vam pakiranja od 1l, ili 0,5 l. Uživajte u bajkovitim okusima Međimurja.

Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Sirupić od koprive

Prefini sirup od kopriva koje su ubrane sa posebnom pažnjom, vodeći kod toga brigu da su iz područja koje je udaljeno od prometnica i bilo kakvog izvora onečišćenja, u malim šumicama.Radi se macerat od koprive, te se samo zagrijava sa šećerom, i limunskom kiselinom do vrenja, bez dodatka konzervansa, samo se pasterizira.Uživajte u osježavajućim okusima koji Vas vraćaju u djetinstvo kad ste uživali u bakinim okusima prefinog soka. Sirupe nudimo u pakiranju od 1l ili od 0,5 l. Uživajte u bajkovitim okusima Međimurja.

Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Tikvić slatkić 212ml

Slatki namaz od butternuet tikve iz ekološke proizvodnje, posebnost okusu daje činjenica da u proizvodnji koristimo biodinamičke pripravke. pripravci doprinose zdravlju biljke, a ujedno se time dobiva i veća energetska vrijednost hrane,namaz je rađen na našem imanju, ukuhava se naša butternut tikva, sa dodatkom samo 9% ekološkog šećera, te cimet i malo limunske kiseline. Posjedujemo eko znak, namazi su  mikrobiloški testirani.
Namaz se može korisiti samostalno, na kruhu ili kao poslastica žlicica istog pomješati u čašu jogurta, sa palačinkama ili žlićica namaza u čaši jogurta, kao osjvežavajući napitak.

Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Kontaktirajte nas