OPG Ivan Kos

Proizvodi OPG Kos koji ulaze u kratki opskrbni lanac:
• matični eko sok od aronije
• bio čaj aronija (u prahu i pakiran u filter vrećice)
• sušene bobice aronije
• aronija prah.

Na samom jugoistoku Međimurja smještena je Kotoriba iz koje dolazi obitelj Kos. Njihova proizvodnja temelji se na ekološkim nasadima aronije. Jedni su od rijetkih proizvođača u Hrvatskoj, koji su uz 100 % hladno prešani matični sok, odlučili otići na višu stepenicu te razvijati proizvode kojih nema ili nisu poznati na cijelom tržištu. Tako uz sok proizvode i sušene bobice aronije koje nastaju sušenjem zrelih bobica na niskim temperaturama radi očuvanja svih prirodnih blagodati. One se odlično slažu u kombinaciji s muslima za idealan početak dana ili pak kao zdrave grickalice za međuobrok. Bio voćni prah aronije još je jedan inovativan proizvod ovog OPG-a, a idealno se slaže uz smoothie, jogurte i druge zdrave namirnice. Kako bi se sva sirovina iskoristila, OPG usitnjuje 100% sušeni plod aronije te tako nastaje čaj od aronije. Osim ovih navedenih proizvoda, u ponudi imaju i ekološki gin od aronije, energetske pločice s bobicama aronije, blackbird’s kapsule, liker od aronije te mnoge druge zanimljive proizvode.


ADRESA
Ulica Josipa Slavenskog 7, Kotoriba, Hrvatska
MOBITEL
098/172 5166
DRUŠTVENE MREŽE

Proizvodi

BIO aronija čaj

100% sušeni usitnjeni plod od ekološki uzgojene aronije. Pijenjem ovog blagotvornog napitka osigurat ćete sebi dugovječnost, a da biste se pri tom malo i zasladili, preporučujemo vam dodatak šećera ili meda.

10,00 kn
Proizvođač: OPG Ivan Kos

BIO aronija superbobice

Sušenjem zrelih bobica aronije na niskim temperaturama radi očuvanja svih prirodnih blagodati dobivaju se superbobice aronije. Odlično se slažu u kombinaciji s muslima za idealan početak dana ili pak kao zdrave grickalice za međuobrok.

30,00 kn
Proizvođač: OPG Ivan Kos

BIO voćni prah aronije

Pakirano u natron vrečici.

15,00 kn100,00 kn
Proizvođač: OPG Ivan Kos

Kontaktirajte nas