OPG Lovrenčić Danijel

Proizvodi OPG Lovrenčić u kratkom opskrbnom lancu:
• Međimursko meso – miješano
• Međimursko meso – šunka
• Međimursko meso – kare
• Međimursko meso – vratina
• Međimursko meso – špek
• Kobasice za kuhanje
• Debrecinke
• Hrenovke
• Jeger
• Suha kobasica
• Salama
• Slanine
• Namaz – slanine s komadićima mesa
• Svinjska mast

Već duži niz godina proizvode tradicionalne međimurske suhomesnate proizvode koji se spremaju na već pomalo zaboravljene, tradicionalne načine. Od polja do stola je doslovno njihova nit vodilja jer u sklopu ratarske proizvodnje, obrađuju oko 17 hektara zemljišta čiju strukturu čine kukuruz, soja, tritikale te pšenica. Navedene kulture skladište se u vlastitim silosima gospodarstva, a zatim se prerađuju u mješaoni stočne hrane, što u konačnici rezultira proizvodnjom hrane za svinje. Članovi OPG Lovrenčić sami proizvode hranu za životinje te uzgajaju iste od krmača preko odojaka do tovljenika, obrađuju meso i sami promoviraju svoje proizvode. Na njihovom gospodarstvu nema onog tko nema ulogu u procesu proizvodnje jer se cjelokupni posao zasniva na isključivo obiteljskom radu. Kvalitetu njihovih proizvoda prepoznala je i domaća gastronomija, pa tako na suhe kobasice, miješano meso ili šunku možete naići u brojnim ugostiteljskim objektima u Međimurju. Kako bi održali kvalitetu ali ujedno i očuvali svježinu, svi proizvodi se vakumiraju i pravilno skladište u hladnjacima. Osim već spomenutim kobasicama, miješanim mesom i šunkom, kod OPG Lovrenčić se možete „zasladiti“ i koljenicama, slaninama s komadićima mesa, debrecinkama, vratinom te mnogim drugim proizvodima.


OIB
88096035683
ADRESA
Čakovečka ulica 14, Palovec, Hrvatska
TELEFON
040/639-033
MOBITEL
098/908 1968
DRUŠTVENE MREŽE

Proizvodi

Debrecinke

Debrecinke su proizvedene od domačeg svinjskog mesa uz dodatak začina, duguljaste su i tanke a najbolje su za pečenje na roštilju ili tavi iako se mogu i kuhati. Svinje od kojih se prave uzgojene su na vlastitom imanju.

69,06 kn

Hrenovke

Hrenovke su proizvedene od domačeg svinjskog mesa uz dodatak začina, Uputa za uporabu: staviti u kipuću vodu i kuhati 3 min . Svinje od kojih se prave uzgojene su na vlastitom imanju.

69,06 kn

Jeger

Jeger je proizvoden od domaćeg svinjskog mesa uz dodatak začina, najbolji je za pečenje na roštilju ili tavi. Svinje od kojih se prave uzgojene su na vlastitom imanju.

33,15 kn

Kobasica za kuhanje

Kobasice za kuhanje proizvedene od domačeg svinjskog mesa uz dodatak začina a svinje od kojih se prave uzgojene su na vlastitom imanju.

69,06 kn

Međimursko meso – KARE

Svinjski kare rasoljen tj. salamuren na tradicionalan način nakon čega je sušen/dimljen a potom pečen i stavljen u slanine tj. kosanu mast, gdje odstoji minimalno 3 mjeseca do pakiranja. Svinje od kojih se proizvodi rade, uzgojene su na vlastitom imanju.

165,75 kn

Međimursko meso – MIJEŠANO

Međimursko miješano meso čini kombinacija proizvoda u određenom omjeru koju čine: šunka/kare/vratina, špek, kobasice i slanine koji su prerađeni svaki određenom tehnologijom proizvodnje i odstajali minimalno 3 mjeseca u slaninama tj. kosanoj masti.
Svinje od kojih se proizvod pravi uzgojene su na vlastitom imanju.

138,13 kn

Međimursko meso – ŠPEK

Svinjski špek rasoljen tj. salamuren na tradicionalan način nakon čega je sušen/dimljen a potom kuhan i stavljen u slanine tj. kosanu mast, gdje odstoji minimalno 3 mjeseca do pakiranja. Svinje od kojih se proizvodi rade, uzgojene su na vlastitom imanju.

110,50 kn

Međimursko meso – ŠUNKA

Svinjski but rasoljen tj. salamuren na tradicionalan način nakon čega je sušen/dimljen a potom pečen i stavljen u slanine tj. kosanu mast, gdje odstoji minimalno 3 mjeseca do pakiranja. Svinje od kojih se proizvodi rade, uzgojene su na vlastitom imanju.

165,75 kn

Međimursko meso – VRATINA

Svinjska vratina rasoljena tj. salamurena na tradicionalan način nakon čega je sušena/dimljena a potom pečena i stavljena u slanine tj. kosanu mast, gdje odstoji minimalno 3 mjeseca do pakiranja. Svinje od kojih se proizvodi rade,  uzgojene su na vlastitom imanju.

165,75 kn

Namaz – slanine s komadićima mesa

Svinjska tvrda leđna slanina, kuhana, usitnjena sa dodanim komadićima međimurskog mesa i soli. Svinje od kojih se proizvodi rade, uzgojene su na vlastitom imanju.

41,43 kn

Salama

Salama od domaćeg svinjskog mesa uz dodatak začina rađene po vlastitoj recepturi. Svinje od kojih se proizvodi rade,  uzgojene su na vlastitom imanju.

62,15 kn

Slanine – kosana mast

Svinjska tvrda leđna slanina, kuhana, usitnjena uz dodatak soli. Svinje od kojih se proizvodi rade,  uzgojene su na vlastitom imanju.

34,53 kn

Kontaktirajte nas