OPG Maja Trstenjak

Proizvodi OPG Trstenjak u kratkom opskrbnom lancu:
• Med cvjetni

Ljubav prema prirodi, a osobito prema našim ljubimicama pčelama, primarni je dio Obiteljskog pčelarstva Trstenjak. Otac Franjo otkrio je važnost i dobrobit pčela za čovječanstvo još prije mnogo godina. Tu je ljubav pretvorio u posao koji ga i danas ispunjava. Strast prema pčelama i pčelarstvu uspio je prenijeti na cijelu obitelj, a posebice na kćer Maju koja zajedno s njim nosi titulu certificiranog pčelara.
Prirodno i domaće, jedina je i glavna misao vodilja našeg obiteljskog pčelarstva. Sinergijom tradicionalnog i modernog pčelarenja proizveli smo naš vrhunski proizvod, med bagrem i cvjetni, a što potvrđuju naši korisnici i brojne nagrade struke. Tako smo kroz proteklo razdoblje postali nositelji mnogih zlatnih odličja i znaka „Med hrvatskih pčelinjaka“ Hrvatske poljoprivredne agencije te se profilirali u sam vrh zlatnih pčelara.
S obzirom da svi znamo da su pčele najmarljivija bića, tretiramo ih baš kao da su dio obitelji. Važno nam je da se osjećaju ugodno u svojim drvenim kućicama, pa im tako njihove domove koji se nalaze na čak tri lokacije u „Međimurskom cvetnjaku med Murom i Dravom“, ručno oslikavamo prigodnim motivima.
Budite ne samo zdravi, već i lijepi te uživajte u blagodatima medova Obiteljskog pčelarstva Trstenjak.


OIB
12291917074
MOBITEL
0981637021
KATEGORIJE
DRUŠTVENE MREŽE

Kontaktirajte nas