OPG Trupković

Proizvodi OPG Trupković koji ulaze u kratki opskrbni lanac:
• med od kestena
• med od bagrema
• cvjetni med.

Još 1996. godine obitelj Trupković počela se baviti pčelarstvom. U samim počecima započelo se skromno s kupovinom 3 košnice s pčelama, bez iskustva i većeg znanja. Zahvaljujući konstantnom radu i unapređivanju znanja, pčelarstvo Trupković danas nosi titulu šampiona u tom području. Njihove pčelinje zajednice nalaze se u više od stotinu košnica smještenih u kontejnere koji se sele za pašama po Međimurju i ostalim dijelovima Hrvatske. Tako su bagremov i cvjetni med porijeklom s međimurskih šuma, livada i polja, a med od kestena i lipe iz ostalih dijelova Hrvatske. Sudionici su mnogobrojnih sajmova i manifestacija gdje putem degustacija pokazuju i približavaju kvalitetu svojih proizvoda. Svi proizvodi ispitani su potrebnim laboratorijskim kontrolama, a također su i stalni sudionici ocjenjivanja kvalitete meda na županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini, o čemu svjedoče i mnogobrojna priznanja. Prvi u Međimurju su nosioci znaka ‘Med hrvatskih pčelinjaka’ Hrvatske poljoprivredne agencije. U radu s i oko pčela uključena je cijela obitelj pa je to ujedno i mjesto gdje su svi u zajednici s prirodom.

Iako pčelare već više od 20 godina još uvijek uče, trude se i nastoje biti što bolji u tome da ljudima što više približe život s pčelama, pčelinjim proizvodima i njihovim ljekovitim svojstvima.


OIB
84946669146
ADRESA
Ulica Rade Končara 24, Novo Selo Rok, Hrvatska
MOBITEL
098/803 333
DRUŠTVENE MREŽE

Proizvodi

Med bagrem

Svijetle boje, obično tekući, blagog mirisa. Preporučuje se kod nesanice, za umirenje i naročito sa čajem od kamilice i matičnjaka jer tako pojačava djelovanje djelotvornih tvari iz čaja ali i onih koje sadrži sam med. Pogodan za malu djecu zbog blagog okusa.

25,00 kn50,00 kn
Proizvođač: OPG Trupković

Med bagrem – “medek”

Pakiranje u obliku medvjeda. Svijetle boje, obično tekući, blagog mirisa. Preporučuje se kod nesanice, za umirenje i naročito sa čajem od kamilice i matičnjaka jer tako pojačava djelovanje djelotvornih tvari iz čaja ali i onih koje sadrži sam med. Pogodan za malu djecu zbog blagog okusa.

25,00 kn
Proizvođač: OPG Trupković

Med cvjetni

Tipičan primjer polimorfnog meda, blagog mirisa, nešto tamniji od bagremovog, skupljen sa raznog cvijeća. Cvjetni med se smatra blagim medom i preporučuje se starijim osobama, te onima koji pate od niskog tlaka i od srčanih oboljenja.

25,00 kn50,00 kn
Proizvođač: OPG Trupković

Med kesten

Obično tamne boje, gorkastog okusa te karakterističnog mirisa. Preporučuje se kod bolesti probavnih organa i želuca, crijeva, bolesti žuća i jetre. Uz čajne smijese sa kestenovim medom preporuča se uzimati i vitamin B kompleksa te vitamin A.

25,00 kn60,00 kn
Proizvođač: OPG Trupković

Kontaktirajte nas