Holera d.o.o.

Proizvodi OPG Holera u kratkom opskrbnom lancu:

 bučino ulje 100%

 pržene bučine koštice

 različito sezonsko povrće

Prije nekoliko godina mladi bračni par iz Goričana otvorio je obrt pod nazivom HOLERA d.o.o. U okruženju njihove kuće može se pronaći cijela zelena tržnica. U dugim plastenicima razvila se proizvodnja različitog sezonskog povrća, od paprike, krastavaca, češnjaka, rajčice, salate pa do kupusa (svježeg i za kiseljenje). Sve su ovo proizvodi koji se mogu pronaći kod Davora i Marine Novak.

Iako imaju razno povrće ono im nije primarni proizvod. U Međimurju su vjerojatno jedni od najpoznatijih proizvođača crnog bučinog ulja, a bundeve proizvode na površini od približno 10 ha.

Zbog velike potražnje svih njihovih proizvoda kao i zbog širenja same proizvodnje, njihovo ulje dostupno je tijekom cijele godine, a sezonsko povrće samo u određenim periodima u godini. Također, kao i mnogi drugi proizvođači, redovito izlažu svoje proizvode na sajmovima. Sa sigurnošću se može reći kako je njihovo ulje idealan poklon, a posebice kada je u kombinaciji s prženim bučinim sjemenkama.

Tako se kod njih mogu naći 4 tipa poklon paketa koji se razlikuju po veličini pakiranja ulja i prženih koštica, a sigurni smo kako bi svatko bio zadovoljan s bilo kojim paketom. Nedavno su osvojili i priznanje za nerafinirano bučino ulje.

Kontaktirajte nas

 

OIB: 81740300766

MOBITEL: 095/873 6094

E-MAIL: holera.doo@gmail.com

WEB: holera.hr

FB: facebook.com/holera.doo/

Danas iz ponude izdvajamo

Holera d.o.o.

Proizvodi OPG Holera u kratkom opskrbnom lancu:

 bučino ulje 100%

 pržene bučine koštice

 različito sezonsko povrće

Prije nekoliko godina mladi bračni par iz Goričana otvorio je obrt pod nazivom HOLERA d.o.o. U okruženju njihove kuće može se pronaći cijela zelena tržnica. U dugim plastenicima razvila se proizvodnja različitog sezonskog povrća, od paprike, krastavaca, češnjaka, rajčice, salate pa do kupusa (svježeg i za kiseljenje). Sve su ovo proizvodi koji se mogu pronaći kod Davora i Marine Novak. Iako imaju razno povrće ono im nije primarni proizvod. U Međimurju su vjerojatno jedni od najpoznatijih proizvođača crnog bučinog ulja, a bundeve proizvode na površini od približno 10 ha.

Zbog velike potražnje svih njihovih proizvoda kao i zbog širenja same proizvodnje, njihovo ulje dostupno je tijekom cijele godine, a sezonsko povrće samo u određenim periodima u godini. Također, kao i mnogi drugi proizvođači, redovito izlažu svoje proizvode na sajmovima. Sa sigurnošću se može reći kako je njihovo ulje idealan poklon, a posebice kada je u kombinaciji s prženim bučinim sjemenkama. Tako se kod njih mogu naći 4 tipa poklon paketa koji se razlikuju po veličini pakiranja ulja i prženih koštica, a sigurni smo kako bi svatko bio zadovoljan s bilo kojim paketom. Nedavno su osvojili i priznanje za nerafinirano bučino ulje.

Kontaktirajte nas

 

OIB: 81740300766

MOBITEL: 095/873 6094

E-MAIL: holera.doo@gmail.com

WEB: holera.hr

FB: facebook.com/holera.doo/

Iz ponude izdvajamo