OPG Lisjak Leo

Proizvodi OPG Lisjak u kratkom opskrbnom lancu:

 Eko pekmez borovnica

 Preljev borovnica kakao

 Slatko ljuti umak

 Liker od borovnice

 Gin od borovnica

Iza Eko borovnica Lisjak krije se mlada i ekološki orijentirana obitelj, Jasminka i Leo Lisjak, koja vam svojim vrijednim radom želi približiti ovu zdravu namirnicu i beskrajne ukusne mogućnosti koje pruža. Njihova priča započela je jedanaest godina unazad, a vesela avantura u koju su se upustili dovela ih je do nešto više od jednog hektara zemlje s 3500 posađenih grmova! Borovnice povezuju njihovu obitelj, omogućuju im aktivno druženje i kvalitetno provedeno vrijeme, a uz njih svaki dan nauče nešto novo. Postale su puno više od samog „posla“, one su njihov doprinos ekološki osviještenom i zdravom društvu.

„Za prirodu, a ne protiv nje!“ misao je koja stoji u pozadini njihovog rada, a sve što rade i „zašto to rade“ žele prenijeti svojoj maloj djevojčici. Rastući u ljubičastom svijetu, svojim znatiželjnim prstićima čupa korov oko borovnica i uči se poštivati sve ono što nam priroda omogućuje. Za nagradu uživa u ukusnim plodovima, kojima se veseli više od bilo kojeg slatkiša.

Dobro raspoloženje i odlična hrana veseli su standard njihove ljubičaste oaze, a u tome im pomaže i šaroliko društvo marljivih pčelica, psa Harleyja i indijskih patki trkačica! Svi oni su važni kotačići u certificiranom uzgoju, ali i proizvodnji ukusnih ekoloških pekmeza, preljeva od borovnice i kakaa, eko sirupa, slatko – ljutog umaka te brojnih drugih poslastica.

Uz EKO borovnice Lisjak, zavirite pod ljubičaste naočale, otkrijte svijet zdravih i ukusnih mogućnosti i podržite viziju koja malim, ali čvrstim koracima mijenja svijet.

Kontaktirajte nas

 

OIB: 73487640824

ADRESA: Maršala Tita 47 Šenkovec, Hrvatska

MOBITEL: 098/934 2671

E-MAIL: borovnice.lisjak@gmail.com

WEB: borovnice-lisjak.com

FB: m.facebook.com/BorovniceOPGLisjak

Danas iz ponude izdvajamo

OPG Lisjak Leo

Proizvodi OPG Lisjak u kratkom opskrbnom lancu:

 Eko pekmez borovnica

 Preljev borovnica kakao

 Slatko ljuti umak

 Liker od borovnice

 Gin od borovnica

Iza Eko borovnica Lisjak krije se mlada i ekološki orijentirana obitelj, Jasminka i Leo Lisjak, koja vam svojim vrijednim radom želi približiti ovu zdravu namirnicu i beskrajne ukusne mogućnosti koje pruža. Njihova priča započela je jedanaest godina unazad, a vesela avantura u koju su se upustili dovela ih je do nešto više od jednog hektara zemlje s 3500 posađenih grmova!

Borovnice povezuju njihovu obitelj, omogućuju im aktivno druženje i kvalitetno provedeno vrijeme, a uz njih svaki dan nauče nešto novo. „Za prirodu, a ne protiv nje!“ misao je koja stoji u pozadini njihovog rada, a sve što rade i „zašto to rade“ žele prenijeti svojoj maloj djevojčici. 

Rastući u ljubičastom svijetu, svojim znatiželjnim prstićima čupa korov oko borovnica i uči se poštivati sve ono što nam priroda omogućuje. Za nagradu uživa u ukusnim plodovima, kojima se veseli više od bilo kojeg slatkiša. Dobro raspoloženje i odlična hrana veseli su standard njihove ljubičaste oaze, a u tome im pomaže i šaroliko društvo marljivih pčelica, psa Harleyja i indijskih patki trkačica! Svi oni su važni kotačići u certificiranom uzgoju, ali i proizvodnji ukusnih ekoloških pekmeza, preljeva od borovnice i kakaa, eko sirupa, slatko – ljutog umaka te brojnih drugih poslastica. Uz EKO borovnice Lisjak, zavirite pod ljubičaste naočale, otkrijte svijet zdravih i ukusnih mogućnosti i podržite viziju koja malim, ali čvrstim koracima mijenja svijet.

Kontaktirajte nas

 

OIB: 73487640824

ADRESA: Maršala Tita 47 Šenkovec, Hrvatska

MOBITEL: 098/934 2671

E-MAIL: borovnice.lisjak@gmail.com

WEB: borovnice-lisjak.com

FB: m.facebook.com/BorovniceOPGLisjak

Iz ponude izdvajamo