Aronija EKO čaj

100 % prirodan čaj dobiven iz ekološki uzgojenih bobica aronije.
Hrani organizam C-vitaminom te poboljšava krvnu sliku.
Dvije žličice čaja preliti s 2 dl kipuće vode, ostaviti 5 – 10 minuta te poslužiti vruć ili ohlađen.
Korišten s dodatkom limuna i meda, izuzetno je okrepljujuć.

30,00 kn
Proizvođač: OPG Lesjak Dario

Batatić – namaz od EKO batata

Namaz od batata i jednog manjeg dijela butternut tikve, sve je iz ekološke proizvodnje, posebnost okusu daje činjenica da u proizvodnji koristimo biodinamičke pripravke. pripravci doprinose zdravlju biljke, a ujedno se time dobiva i veća energetska vrijednost hrane,namaz je rađen na našem imanju, ukuhava se batat i  butternut tikva, sa dodatkom samo 9% ekološkog šećera, te cimet i malo limunske kiseline. Posjedujemo eko znak, a namazi mikrobiloški testirani.
Namaz se može korisiti samostalno, na kruhu ili kao poslastica žlicica istog pomješati u čašu jogurta, sa palačinkama ili žlićica namaza u čaši jogurta, kao osjvežavajući napitak.

27,00 kn
Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Bučino brašno

Brašno bučinih koštica ima više proteina od običnog brašna te je bogat izvor esencijalnih aminokiselina, vlakana, vitamina E i minerala kao što su željezo, cink, magnezij, fosfor i bakar.

13,00 kn
Proizvođač: Holera d.o.o.

Bučino ulje

Zbog svojih izuzetnih nutritivnih svojstava buča je pravi eliksir zdravlja.

143,00 kn
Proizvođač: Holera d.o.o.

Cabernet Sauvignon

Suho. Snažno vino blage rubin boje s osjetnom aromatikom crnog ribiza i primjesama zelene paprike. U okusu je prisutna fina taninska podloga. Zaobljeno i harmonično vino, lijep prezentant cabernet sauvignona sjevernih krajeva.

58,00 kn

Čaj od koprive

Čaj se proizvodi od mladih listova koprive koje se beru u proljeće, a koje sušimo u vlastitoj sušari. U sebi ima izuzetno puno vitamina i minerala: C, K vitamin, karoten (A vitamin), B – kompleksa te kalij, kalcij, željezo, fosfor, magnezij te natrij. Od vitamina najvažniji je C vitamin (najviše vitamina C ima upravo mladi list koprive, a u njemu ga se nalazi od 80 – 150 mg).

13,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Džem od kupina

Domaći džem od kupina sorte Navaho koja se odlikuje izrazito slatkim plodovima te mogućnošću uzgoja kao stablašica. Zbog vrlo slatkih plodova samih kupina u džem se dodaje izrazito mala količina šečera pa je kao takav izrazito zdrav za širok spektar korisnika.

16,50 kn
Proizvođač: OPG Vjeran Dolenčić

Džem od šipka

Domaći džem od divljeg šipka koji obiluje vitaminom c koji se kuhanjem ne uništava te je kao takav sa svojim zdravstvenim blagodatima dostupan konzumentima. Ljekovita svojstva šipak može zahvaliti bogatom sastavu vitamina C, D, P, K, B1, B2, B3. S minimalnim udjelom dodanog šečera naš džem od šipka je prava vitaminska delicija.

24,00 kn
Proizvođač: OPG Vjeran Dolenčić

Džem od Tayberrya

Domaći džem od bobičastog voća Tayberry (križanac kupine i maline) koji objedinjenjuje sve najbolje od kupina i malina zajedno. Bogat je antioksidansima i vitaminima te je posebnog specifičnog okusa.

30,00 kn
Proizvođač: OPG Vjeran Dolenčić

Evelin, rose pjenušac brut

Rose Evelin je pjenušac iznimne aromatike, profinjenosti te bogatog i dugotrajnog perlanja. Stvoren je tradicionalnom metodom od sorata cabernet sauvignon i dornfelder. Bojom podsjeća na meso tek dozrelih trešanja, a okusom na šumske jagode i zrelo crno bobičasto voće. Elegantan pjenušac za otmjenije prigode posvećen opernoj divi Evelin Novak.

90,00 kn

Graševina

Okus: suho
Sortiment: 100% Graševina

Jedna svježa i vrlo atraktivna Graševina, bogate voćne arome obogaćene svježim cvjetnim notama daju ovom vinu značajno mjesto na domaćoj vinskoj sceni. Vino je snažnog tijela, u ustima dugotrajno i vrlo harmonično, dobro zaokruženih svih aromatskih i okusnih elemenata koji ovom vinu daju izrazitu pitkost.

52,00 kn
Proizvođač: OPG Nenad Preiner