Batatić – namaz od EKO batata

Namaz od batata i jednog manjeg dijela butternut tikve. Sve je iz ekološke proizvodnje, a posebnost okusu daje činjenica da u proizvodnji koristimo biodinamičke pripravke. Pripravci doprinose zdravlju biljke, a ujedno se time dobiva i veća energetska vrijednost hrane. Namaz je rađen na našem imanju, ukuhavaju se batat i  butternut tikva sa dodatkom samo 9% ekološkog šećera, cimeta i malo limunske kiseline. Posjedujemo eko znak, a namazi su mikrobiloški testirani.
Namaz se može koristiti samostalno, na kruhu, umiješan u čašu jogurta, sa palačinkama ili kao osvježavajući napitak.

27,00 kn
Proizvođač: OPG Hranjec Magdalena

Bučino brašno

Brašno bučinih koštica ima više proteina od običnog brašna te je bogat izvor esencijalnih aminokiselina, vlakana, vitamina E i minerala kao što su željezo, cink, magnezij, fosfor i bakar.

13,00 kn
Proizvođač: Holera d.o.o.

Bučino ulje

Zbog svojih izuzetnih nutritivnih svojstava buča je pravi eliksir zdravlja.

53,00 kn155,00 kn
Proizvođač: Holera d.o.o.

Cabernet Sauvignon

Suho. Snažno vino blage rubin boje s osjetnom aromatikom crnog ribiza i primjesama zelene paprike. U okusu je prisutna fina taninska podloga. Zaobljeno i harmonično vino, lijep prezentant Cabernet Sauvignona sjevernih krajeva.

58,00 kn

Čaj od koprive

Čaj se proizvodi od mladih listova koprive koje se beru u proljeće, a koje sušimo u vlastitoj sušari. U sebi ima izuzetno puno vitamina i minerala: C, K vitamin, karoten (A vitamin), B – kompleksa, kalij, kalcij, željezo, fosfor, magnezij i natrij. Od vitamina najvažniji je C vitamin (najviše vitamina C ima upravo mladi list koprive, a u njemu ga se nalazi od 80 – 150 mg).

13,00 kn
Proizvođač: OPG Hažić Tatjana

Domaći ajvar

32,50 kn
Proizvođač: OPG Čekunec

Džem od kupina

Domaći džem od kupina sorte Navaho koja se odlikuje izrazito slatkim plodovima te mogućnošću uzgoja kao stablašica. Zbog vrlo slatkih plodova samih kupina u džem se dodaje izrazito mala količina šečera pa je kao takav izrazito zdrav za širok spektar korisnika.

16,50 kn
Proizvođač: OPG Vjeran Dolenčić

Džem od Tayberrya

Domaći džem od bobičastog voća Tayberry (križanac kupine i maline) koji objedinjenjuje sve najbolje od kupina i malina zajedno. Bogat je antioksidansima i vitaminima te je posebnog specifičnog okusa.

30,00 kn
Proizvođač: OPG Vjeran Dolenčić

Eko lješnjaci

24,00 kn45,00 kn
Proizvođač: OPG Hlapčić Filip

Evelin, rose pjenušac brut

Rose Evelin je pjenušac iznimne aromatike, profinjenosti te bogatog i dugotrajnog perlanja. Stvoren je tradicionalnom metodom od sorata Cabernet Sauvignon i Dornfelder. Bojom podsjeća na meso tek dozrelih trešanja, a okusom na šumske jagode i zrelo crno bobičasto voće. Elegantan pjenušac za otmjenije prigode posvećen opernoj divi Evelin Novak.

90,00 kn

Graševina

Okus: suho
Sortiment: 100% Graševina

Jedna svježa i vrlo atraktivna Graševina. Bogate voćne arome obogaćene svježim cvjetnim notama daju ovom vinu značajno mjesto na domaćoj vinskoj sceni. Vino je snažnog tijela, u ustima dugotrajno i vrlo harmonično, dobro zaokruženih svih aromatskih i okusnih elemenata koji vinu daju izrazitu pitkost.

52,00 kn
Proizvođač: OPG Nenad Preiner

Hajdina kaša

18,00 kn32,50 kn
Proizvođač: OPG Pintarić Goran